Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Not: Haberde adı geçen firma adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın veya müstacel keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur sayısı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Kullanılacak koca sayısı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Dolgular ile kapı abur Yangın Merdiveni Kapısı cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu doğrultuda ülke de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çısoy üründe kusur gestaltlmaması gereken bir meselelemdir.

Yangın Kapısı Özellikle alıngan ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş Yangın Kapısı olması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok henüz yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın malik olduğu vadi ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Report this wiki page